Jak opracować i wdrożyć odpowiednie procedury, w tym procedury HACCP w związku z profilaktyką zakażeń wirusem sars-cov-2 w pomieszczeniach żywnościowych. Od instrukcji do karty kontroli czyli zasady prowadzenia systemu HACCP [...]

szkolenie w formule on-line
.png)
Forum
Przy zgłoszeniu uczestnika z tej samej instytucji jednocześnie na szkolenie „Od receptury do jadłospisu…” 14 grudnia 2020 r. oraz „Jak opracować i wdrożyć odpowiednie procedury, w tym procedury HACCP …” 15 grudnia 2020 r. Cena wynosi 269 zł netto/os za każde szkolenie.
Udział w szkoleniu zwolniony z VAT wprzypadku finansowania szkolenia ześrodków publicznych. Cena zawiera: udział w profesjonalnym szkoleniu on-line, materiały szkoleniowe przekazane w wersji elektronicznej, certyfikat ukończenia szkolenia, możliwość konsultacji z trenerem.
ZGŁOSZENIA:
Wypełnioną kartę zgłoszenia należy przesłać mailem na adres: szkolenia@mistia.org.pl lub poprzez formularz zgłoszenia na www.mistia.org.pl do 9 grudnia 2020 r.
UWAGA: ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA!
Pomoc społeczna, zdrowie